Translate

zaterdag 30 juni 2012

Verjaardagen.........

We hebben deze tijd heel veel verjaardagen. Heb nu drie kaartjes gemaakt. 1 Oosters en 2 bijna dezelfde voor een tweeling.
Voor dit kaartje gebruikt gemaakt van designpapier van de action van het heel goed passen bij de oosterse afbeelding. De bloem is gemaakt met een mal van Kreactions.
Voor het kaartje van de tweeling heb ik dezelfde 3d afbeelding gebruikt alleen het design papier andersom.
Het designpapier is van docrafts Daisy en Dandelion. de 3d afbeelding geplakt op een stans van cheery Lynn. Het geheel afgemaakt met de envelop van MD Vlinders. De bloem is gemaakt met een pons van NS.

maandag 25 juni 2012

Jens

Op de verjaardag van broer Peter, is de kleinzoon van mijn andere broer geboren Jens. Voor deze nieuwe wereldburger heb ik een boek kaart gemaakt. Rondom de afbeelding geborduurd. Verder gebruik gemaakt van diverse mallen. In het book een klein babytje van zeep op een lakentje.



Abraham


Afgelopen weekend vierde we de verjaardag van mijn broer Peter. Voor zijn verjaardag heb ik een explosie doosje gemaakt. Voor het kader heb ik een marianne mal gebruikt. Hierop foto's uit de oude doos en 1 foto zoals hij er nu uit ziet. Binnen in de envelop mal van md en bloemetjes.

vrijdag 15 juni 2012

Proost

Dit weekend is een vriend van ons jarig. Zo even een gezellig kaartje voor hem gemaakt. Wens hem nog veel gezonde jaren Proost.  De 3d is uit een boekje van de action even als het design papier. De letters heb ik gekleurd met mijn copics. Nog een bloem om het geheel af te werken.

woensdag 6 juni 2012

Een lief hondje


Kwam deze stempel tegen en vond hem zo lief, dat ik hem niet kon laten liggen. Voor het inkleuren heb ik deze keer mijn derwent potloden gebruikt. Het designpapier is wederom uit het blok van de action. De hoek is  gemaakt met een mal van Marianne Design. Verder heb ik gebruikt gemaakt van een pons van martha steward voor de hartjes rand, Het geheel afgewerkt met een strik en bloemen gemaakt met de ponsen van Nellie Snellen.

dinsdag 5 juni 2012

Paarse bloem

Hallo, Nou even aan het stoeien geweest met mijn blog. Kreeg niets meer geplaatst vanaf zondag.
Begreep er niks meer van. Heb nu google chrome geïnstalleerd en ja hoor het blog werkt weer.
Gelukkig. Kan ik ook deze creatie er weer op zetten.
Deze keer weer een geborduurde kaart. Het patroon heb ik van een hobbymaatje gekregen. Het geheel afgewerkt met kraaltjes. Het design papier is uit een blok van de Action. De hoekjes zijn van cheery lynn.
Fijne avond nog en tot blogs

zaterdag 2 juni 2012


Mijn nichtje en haar vriend hebben de sleutel van hun eerste huisje gekregen. Heb daar dit kaartje voor gemaakt. Een stans van cheery Lynn, de sleutel is van marianne design. Het plaatsje vind ik zeer leuk. Zeker voor een stelletje wat voor het eerst gaat samen wonen. 2 love birds. Het geheel afgewerkt met bloemen en kleine vlindertjes.