Translate

maandag 29 oktober 2012

Kerstkaart/box


Hallo, Deze wil ik jullie ook even laten zien. Kerstkaart/box gemaakt vorige week op de workshop bij het Bezige Bijtje. Doosje gevouwen  volgens patroon uit een A4 vel. Afgewerkt met leuk scrap papier lint en ijssterren. Binnenin het doosje een label van Marianne Design. Om het geheel af te sluiten een leuke rand met mooi kerstlint en een gedeelte van de grote kerstboom van Marianne Design. Nog wat strassteentjes en we hebben weer een leuke kerstkaart. Vond het weer een leuk project. Goed dat ik een keer in de week nu ga hobbyen. Hoop binnenkort weer meer kerstkaarten te plaatsen,  maar ik ben aan klus begonnen...pfff het opruimen en herschikken van mijn hobby spullen. (mallen enz...) Jeetje wat heeft een mens veel verzameld.... Komt goed.
Iedereen nog een fijn dag
Grt. Tonny

zaterdag 20 oktober 2012

White Christmas

Mijn man moest vanmorgen werken, dus had ik voldoende tijd om lekker te fröbelen. Dit keer is het een witte kerstkaart geworden. Gebruik gemaakt van verschillende embossingmallen Crafts too en Sizzix en stansmallen van Memorybox, Joy en Leane. Alles bewerkt met clear embossingpowder en de heattool.
I'm dreaming off a white Christmas. Gelukkig duurt dat nog even. Heb nog heel wat kerstkaartjes te maken.
Maar we zijn weer lekker bezig.
Groetjes Tonny

Explosion Box


Op de workshop van de week een explosion box gemaakt.  De vlinders en de bloemblaadjes zijn van Marianne Design. De bloemen zijn van Crealies. Afgewerkt  met scrappapier, lint, strass steentjes en knoopjes.

dinsdag 16 oktober 2012

Birthday Wishes voor Jouw


Ben weer gezellig voor verjaardagen bezig. Deze kaart is voor een nichtje dat graag cupcakes en taarten maakt. Het glitter design papier komt uit een boekje wat ik ooit eens bij de Lidl had gekocht. Kwam nu dus goed van pas.Ook deze keer weer een zeepje er in verwerkt. De harten zijn van een mal van Nellie Snellen.
De bloemen en vlindertje zijn gemaakt met een pons van Nellie Snellen.
Het hart aan de voorkant heb ik op een wobbel gezet (is een klein veertje) Vond ik wel gezellig staan.
Leuke tekst er op gestempeld.  En nog een leuke strik..

zondag 14 oktober 2012

Gefeliciteerd nostalgie


Voor de verjaardag van mijn schoonzusje deze kaart gemaakt. Gebruik gemaakt van diverse Marianne Design mallen. De vaas met bloemen is een rub on. Verder afgewerkt met bloemen en een gouden strik.
De binnenkant een label met een verjaardagstekst. Het fotolijstje is gemaakt van zeep. (ruikt ook nog heel lekker.  Een foto gebruikt, gemaakt tijdens een gezellig uitstapje naar Landgraaf. Sepia afgedrukt uitgeknipt en in het lijstje geplakt.

Groetjes Tonny

2 jaar getrouwd


Morgen zijn mijn dochter en schoonzoon 2 jaar getrouwd. Heb op een workshop bij het bezige bijtje deze kaart voor ze gemaakt. Het hart met foto er later bijgemaakt.
Gebruik gemaakt van diverse Marianne designmallen  scrappapier en stempelswirls. Het hart is van Nellie snelle.
Groetjes Tonny

donderdag 11 oktober 2012

Little Girl


Voor een collegaatje een cadeau envelop gemaakt voor de geboorte van haar dochtertje. Gebruik gemaakt van mallen van Marianne Design en Joy. Een afbeelding van een lief babytje geprint en uitgedraaid. Een strik met kraaltjes en een bedel van kleine voetjes (vind ik zo lief) De tekst gebruikt van een oud kaartje wat ik voor mijn dochter van mijn oma uit Australië had ontvangen. Vind dit zo'n leuke tekst. Deze tekst aan de binnenkant de envelop gezet.  (....o verhip een klein foutje in de tekst.......balen...) Gauw een nieuwe gemaakt en er opnieuw opgezet....

vrijdag 5 oktober 2012

Vrolijk Kerstfeest en Gelukkig nieuwjaar.

Vandaag een kerstkaart afgemaakt, die ik deze week ben begonnen. De huismal van Marianne Design van een hobbymaatje gebruikt. Een wit cardstock geembost, hier het huis opgezet. Even aan het stoeien geweest met een tube sneeuw. Viel niet mee, maar uiteindelijk zit er sneeuw op het huisje ..lol) Achter de raampjes onder een klein stukje kant gezet, want ik vond het zomaar kaal. (niet huiselijk genoeg..) Een hekje voor het huis en een stuk van de kerstboom van Cheery Lynn. Deze afgewerkt met sneeuw en kleine pareltjes. De figuren zijn geknipt uit een knipvel van Marianne. Heb hiervoor de kleine figuurtjes voor gebruikt. Nog een sneeuwster en een tag met strikje en kerstwensen.
Groetjes Tonny

donderdag 4 oktober 2012

Nostalgie

Deze week op een workshop deze kaart gemaakt. Gebruik gemaakt van mallen van Marianne Design.
Een nostalgisch plaatje. Veertje en mooi kant.
Vind het een leuk geheel geworden. Best tevreden over het resultaat..(hihi al zeg ik het zelf)
Was een leuke workshop.