Translate

vrijdag 30 augustus 2013

Kerstman




Goede middag allemaal,
Het is zowaar vandaag mijn 100e berichtje wat ik op mijn blog plaats. Deze keer een geborduurde kerstkaart. Het patroon komt uit een boekje van Erica Fortgens Beeldschone kaarten met borduren op papier. Het plaatje is van Amy Design. Het geheel afgemaakt met sterren van Joycrafts, kant, bloemen, strikje en een kerstcharm. 

Wil deze kaart mee laten doen met de challenge van   http://christmasblogchallenge.blogspot.nl/

Groetjes Ton

maandag 26 augustus 2013

Vakantiekaartjes (1 of 3)

In de vakantie heb ik voornamelijk geborduurd. De afgelopen week mijn borduurwerkjes afgemaakt en er kaarten van gemaakt.


 de 
De onderste heb ik voor de vakantie nog afgewerkt dit is een scrapkaart met een volkswagen (beetle er op)
Deze kaart wil ik mee laten doen met de challenge van creaine-scrap-borduurblog.blogspot.nl

Grt. Tonny

Jan 60 :-)

Vorige week is mijn Jan 60 jaar geworden.
Voor zijn verjaardag een surprise party georganiseerd in de tuin van mijn jongste broer. Fijn dat hij die beschikbaar stelde. Wij wonen op een klein appartement en kunnen niet zoveel gasten in een keer kwijt.
Wel, de verrassing was geslaagd en we hebben een gezellig feest gehad.
Voor zijn verjaardag kan een kaartje natuurlijk niet ontbreken, deze kan ik nu dus laten zien. Op de foto, mijn lachende Jan..



Groetjes Tonny

dinsdag 13 augustus 2013

Vakantie kerstcreaties (5x)

Goede morgen allemaal.

Na een paar weken in het zonnige Zeeland op de camping, zit mijn vakantie er bijna op. Vandaag is mijn laatste vrije dag..(jammer...kan hier wel aan wennen) Maar alle gekheid op een stokje het is weer goed om aan de lag te gaan.
In mijn vakantiebagage kon natuurlijk wat hobbymateriaal niet ontbreken. Deze keer mijn borduurdoos en wat papier, een paar voor gedraaide stansjes, en wat frutsels  meegenomen om wat kerstkaarten te maken.
De resultaten wil ik jullie graag laten zien.




Fijne dag nog en tot blogs.

Groetjes Tonny