Translate

zaterdag 19 oktober 2013

Walking in the snow

Hallo blogmaatjes.

Hier ben ik nog een keer. Al zijn we thuis druk aan  het klussen. Toch gezellig een middag gefröbeld met een hobbymaatje. Het is een tentkaart geworden.. Het  designpapier komt uit een blok van papermania. Alle onderdelen geinkt met distress ink. Gebruik gemaakt van een mal van Marianne Design. De doorkijk gemaakt en van glitterpapier nog een keer uitgedraaid en op de achterste kaart geplaatst met een plaatje uit een scrapvel van pionpapier. Achter de doorkijk een micaplaatje. De voorkant afgewerkt met een kerstboom, hultsttakjes met rode pareltjes en een rode kerstboom. Tot slot een leuke strik met daaronder een spacer. We waren samen zeer tevreden over het resultaat. Een gezellig middag en een leuke kaart.



Groetjes Tonny

Gefeliciteerd

Hallo  bloggers,

Zijn deze week erg druk bezig met het opknappen van de keuken en de hal. Deze week een jarig nichtje en natuurlijk kan dan een kaartje niet achterblijven. Wil jullie deze even laten zien. Het model al eerder gebruikt voor verjaardagskaartjes, maar blijft leuk om te maken.
Groetjes Tonny

zondag 13 oktober 2013

Fijne feestdagen

Goede avond blogmaatjes,

Het weekend zit er weer bijna op. pfff. wat een noodweer vandaag. Echt weer om gezellig een kaartje te maken. Na lange tijd mijn copics weer van stal gehaald. Een leuke stempel van Wild Rose Studio gebruikt.
De mallen die ik gebruikt heb zijn van Md, Memorybox en de huisjes heb ik van een hobbymaatje gekregen.
Het designpapier is uit een blok van de Action. Het plaatje achter de olifantjes is uit een 3d knipvel. Afgewerkt met een strik en bedeltje. De huisjes, het bont van de kerstmutsen e.d. bewerkt met Glossy accents en glitter. Nog wat stras steentjes.
Wil deze kaart mee laten doen met http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl challenge 67


Groetjes Tonny

zondag 6 oktober 2013

Snow


Goede avond blogmaatjes.
Wat gaat zo'n weekend toch snel voorbij. Gezellig geshopt dit weekend.  Mezelf een paar leuke laarsjes cadeau gedaan en een leuke broek, manlief een mooie vest. Leuk toch. Ook nog even een tuincentrum bezocht. We hadden dit weekend een verjaardag. Daar een lekker kopje koffie gedronken met een lekker stuk gebak. In onze woonplaats vierde de bakker zijn 20 jarig bestaan en n het tuincentrum, zat daar 3 jaar. Vanmiddag dit kaartje gefröbeld. 
Gebruik gemaakt van diverse MD mallen, spelbinder en Joy. De stansen bewerkt met distressink tumbled glass.  Het plaatsje is een snoesje van MD. Wil deze kaart mee laten doen met de challenge van  Winter wonderland/.  http://christmasblogchallenge.blogspot.nl/


Fijne avond allemaal en tot de volgende keer.
Tonny






vrijdag 4 oktober 2013

Zwanger

Goede middag allemaal,

Jippie het is weer fijn weekend. De werkweek zit er weer op voor mij en kijk weer uit naar een paar gezellige dagen. Tijd voor mezelf en natuurlijk voor de hobby. Gisteravond een kaartje zitten maken. Een nichtje is zwanger van haar eerste kindje. Dat is zeker een leuke reden om een kaartje te maken.  Voor dit kaartje gebruik gemaakt van designpapier van Pion. Het 3D plaatje is van Eline en past wat kleur betreft prima bij het designpapier. De stans is van spelbinders  Het hartje is een nieuwe mal van Nellie Snellen een kleine versie van het grote hart. Het plaatje komt uit een vel van designpapier. Onder het hartje wat kraaltjes en een bedeltje van kleine voetjes. Het hart met tekst is van een mal van Marianne Design. Verder afgewerkt met 2 spelden en kleine pareltjes. Ik vind het een lief geheel geworden. Ben best blij met het resultaat.

Groetjes en iedereen een fijn weekend
Tonny