Translate

zondag 31 augustus 2014

K E R S T


Goede middag hobbymaatjes,

Gisteren gezellig naar de Knotsgekke Kaartdagen in Den Bosch geweest. Echt een snoepwinkel voor ons kaartmakers. Door mij is ook weer het nodige mee naar huis genomen. Stempels, mallen, inkt....enz...Genoeg om weer de nodige kaarten te maken .... of we nog niets in huis hebben ...(lol).
Vandaag wil ik jullie nog een kaartje laten zien die ik nog in de vakantie heb gemaakt. De kaart is gemaakt uit een scrapvel en gevouwen tot onderstaand model. Divers designpapier gebruikt ( weet alleen niet meer niet meer uit welke serie :-). 



Fijne zondag allemaal 
groetjes Tonny

donderdag 28 augustus 2014

Pop-up kaart Een heerlijk Kerstfeest

Goede middag blogmaatjes,
Hier ben ik weer met een creatie gemaakt in mijn vakantie. Het is een pop-up kaart. Gebruikt gemaakt van pionpapier. Het plaatje komt van vel die ik via facebook gewonnen heb van hobbyvoordelig. De stansje had ik meegenomen en nu gebruikt als voorgrond. Afgewerkt met kerststerren en strassteentjes


Wil deze kaart mee laten doen met de challenge van Winter Wonderland Anything goes.
http://christmasblogchallenge.blogspot.nl
Groetjes Tonny



zondag 24 augustus 2014

Merry Christmas 25

Hallo,

Dit patroon zag ik in de vakantie op facebook voorbij komen en vond ik heel erg leuk. Weet helaas niet meer van wie deze vandaan komt, maar mocht je het herkennen in ieder geval bedankt voor het delen van het patroon.Heb voor deze kaart gebruik gemaakt van een scrapvel van Maja Design.

Groetjes Tonny

Pup-op doosje 100% Kerstmis

Goede middag blogmaatjes.

De vakantie is weer voorbij. Vandaag mijn laatste dagje thuis. Morgen mogen we weer aan de slag.
We zijn gezellig met de caravan 3 weekjes naar Zeeland geweest en nog een weekje thuis. Op vakantie kunnen de hobbykoffertjes natuurlijk niet ontbreken. Met de hobbyspulletjes die ik heb meegenomen leuke kaartjes gemaakt. In de loop van de komende week zal ik proberen ze te plaatsen op mijn blog. Als eerste wil ik jullie mijn pop-up doosje laten zien.


 Fijne zondag nog
Groetjes Tonny