Translate

zondag 2 december 2012

Een feest van Lichtjes

Wil vandaag dit kaartje plaatsen. Een feest van Lichtjes... Deze week was voor ons geen feest, maar hebben we kaarsjes aangestoken voor mijn schoonzusje, die afgelopen maandag is ingeslapen.
Zij vond Kerst inderdaad een feest van lichtjes gezelligheid en warmte. Dit kaartje heb ik gemaakt bij het Bezige Bijtje. Ook daar vond ik warmte en betrokkenheid. Er is een kaarsje aangestoken voor Amy.
Bedankt voor jullie medeleven. Het is echt een fijne groep. Martje bedankt voor de goede uitleg. Het is een bijzonder kaartje voor mij geworden.

Groetjes Tonny

6 opmerkingen:

 1. Ach Tonny wat een triest bericht, gecondoleerd meisje, iemand verliezen doet altijd zo.n pijn. Wij hebben er ook nog steeds moeite mee. Gelukkig heb je een prachtige kaart gemaakt bij het Bezige Bijtje, het is altijd fijn als mensen met je meeleven, verzacht toch iets de pijn.
  ik wens je veel sterkte, ik hoop dat je hobby je een beetje verzet kan geven.
  liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. so sorry to here the sad news about your sister Tonny,
  this is a beautiful card.
  pam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Tonny,
  Gecondoleerd met het overlijden van je schoonzusje en...wat fijn dat je een kaartje bent wezen maken...heb je toch afleiding ...lief kaartje...

  groetjes en sterkte Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Tonny, Gecondoleerd met het verlies van je schoonzusje. Ik wens je veel sterkte de komende tijd. Schattig kaartje heb je gemaakt. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh jeetje Tonny gecondoleerd met dit verlies, dat zijn geen leuke dingen maar wat is dit kaartje prachtig geworden en helemaal met je verhaal erbij dat je schoonzus kerst een feest van lichtjes vond, heb gewoon kippevel nu. Weet zeker dat ze van bovenaf meekijkt met een glimlach op haar gezicht naar jou gemaakte kaartje speciaal voor haar in gedachten.
  Sterkte en liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Tonny,gecondoleerd met het verlies.
  Goh, ik had geloof ik geen slechter moment kunnen kiezen om even bij jou te komen gluren, maar wel mooi dat je dit kaartje aan je schoonzus hebt opgedragen.
  Sterkte en groetjes van Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor u leuke reactie