Translate

zondag 18 maart 2012

Speciaal voor jou

Zo het is weer even rustig geweest met kaartjes posten. Ondertussen wel bezig geweest met kleuren knippen en plakken, maar nog geen gelegenheid om het geheel af te werken.
Vandaag een rustige zondag na een drukke periode en een bezoekje aan de beurs in Den Bosch. Deze 2 kaartjes afgewerkt. Voor het bovenste kaartje weereen keer een magnolia gekleurd met copics. Het geheel afgewerkt met bloemetjes, lint, label, hartjes een strikje met een brad.
Het design papier is uit een blokje van Art Talent.
Met dezekaart wil ik aan de volgende challenge mmedien;
http://cutecardthursday.blogspot.com/
http://dutchmagnolialovers.blogspot.com/http://ge-we-hobbychallenge.blogspot.com/

Deze kaart een 3D geknipt op een malletje van marianne desing geplaatst. Het design papier is uit een blok van de action. Het rose papier geƫmbost met muzieknootjes. Afgewerkt met een label en strassteentjes.

zaterdag 10 maart 2012

Nostalgische boekkaart







Voor mijn vriendin die binnenkort 60 jaar wordt heb ik deze nostalgische kaart gemaakt. Het designpapier is van pion. De kaart verder afgewerkt met bloemen en. Voor het fotolijstje heb ik een nestabilleti gebruikt. Op de binnenkant van het boek een kaartlabel met leuke tekst In het boek een pioenzeeproos van zeep gemaakt door een hobbymaatje Ardesign. De tekstlabels zijn ook van pion.