Translate

zaterdag 19 januari 2013

Heppie Birthday toe joe.....

Hallo allemaal,

Wat gaat de tijd snel is alweer een maand geleden dat ik iets geplaatst heb. Het hobbyen heeft even op een lager pitje gestaan. In de maand januari hebben we de nodige verjaardagen en vooral dit weekend, waaronder ook die van mezelf.. Dus afgelopen week weer gezellig mijn hobbykamer onveilig gemaakt.... Heb van een collegaatje een leuk hobbypakket gehad met prachtige scrapvellen, lint, bloemen, strassteentjes.. super. Daar ben ik dus nu fijn mee aan de slag gegaan. Voor mijn schoonzoon die de 17e jarig was heb ik een leuke kaart gemaakt...(al zeg ik het zelf..hi..hi (lol) Herenkaarten blijft toch altijd wat lastiger.
De scrapvellen die ik hiervoor heb gebruikt zijn van Prima Marketing. De embossingmal is van docrafts  TRI-BOSS. Het lint heb ik gekleurd met distresinkt. In de binnenkant van de kaart een mal van Noor design.
Groetjes Tonny

1 opmerking:

  1. Wat een schitterende kaart heb je voor je schoonzoon gemaakt Tonny, ziet er helemaal super uit. Weet niet wanneer jij precies jarig bent, maar in ieder geval alvast gefeliciteerd. Hieper de piep hoera.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor u leuke reactie